Εκδήλωση “Γνωριμία με τη Φυσική”

Το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης βρίσκεται διοργανώνει την εκδήλωση «Γνωριμία με τη Φυσική» το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στο κτήριο του Τμήματος Φυσικής που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 και μαθητές/μαθήτριες Β ́ και Γ ́ Λυκείου που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν Φυσική, στους γονείς τους και στους Καθηγητές/Καθηγήτριες Φυσικής στα Λύκεια της χώρας.

Σκοπός της εκδήλωσης, το πρόγραμμα της οποίας βρίσκεται εδώ, είναι να παρουσιάσει στους μελλοντικούς φοιτητές, και στους καθηγητές τους, το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και τις δυνατότητες που προσφέρει στους φοιτητές και αποφοίτους του. Θα γίνουν σύντομες ομιλίες στους διαφορετικούς ερευνητικούς τομείς του Τμήματος και οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τις σπουδές Φυσικής. Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές τους θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους καθηγητές του Τμήματος. Στη συνέχεια θα γίνει ξενάγηση στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές υποδομές του Τμήματος.

Θα είναι χαρά μας να βρεθείτε μαζί μας και να συζητήσουμε για την επιστήμη και τις σπουδές Φυσικής. (Πληροφορίες Επισκεπτών: https://www.physics.uoc.gr/el/content/visitors)

Για τη διευκόλυνση ενδιαφερομένων από γεωγραφικά απομακρυσμένες περιοχές που δεν θα δύνανται να μας επισκεφθούν, οι ομιλίες της εκδήλωσης θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω zoom στο σύνδεσμο:

https://uoc-gr.zoom.us/j/85342623262?pwd=eTZVUTd1RUdVZE0vV08rZGlUSkNndz09

Η επιστολή του Τμήματος Φυσικής βρίσκεται εδώ και το δελτίο συμμετοχής (ως αρχείο Word) εδώ. Για οποιαδήποτε ερωτήματα, παρακαλούμε να απευθύνεστε στην αρμόδια Γραμματεία: κυρία Ελευθερία Παττακού, Τηλ. 2810 394300, Email: pattakou@physics.uoc.gr

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής

Καθηγητής Ανδρέας Ζέζας

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευτέρα, 8 Απρίλιος, 2024

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Φυσικής - Πανεπιστημιούπολη Βουτών - TK 70013 Βασιλικά Βουτών, Ελλάδα
τηλ: +30 2810 394300 - email: chair@physics.uoc.gr