Κατσαμποξάκη-Hodgetts Κάλλια

Καθηγήτρια Αγγλικών
Γραφείο: 
Γ-301, 1ος όροφος, κτίριο Χημείας.
Τηλέφωνο: 
+30-2810-545102
Email: 
katsampoxaki@uoc.gr
Βιογραφικό: 

Βιογραφικό [PDF]

Εκπαίδευση: 

Η κ. Κ. Κατσαμποξάκη είναι κάτοχος Master in Teaching English as a Foreign Language (MED TEFL, University of Bristol, UK)

Σταδιοδρομία: 

Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από το 2001 ως καθηγήτρια αγγλικών στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "English For Chemistry Foundation Course" το οποίο χρησιμοποιείται στο μάθημα. Έχει διδάξει επίσης μια σειρά μαθημάτων ESP, όπως Αγγλικά για Βιολογία, Αγγλικά για Μαθηματικά, Αγγλικά για την Φυσική, Αγγλικά για επιχειρήσεις, Αγγλικά για Γραμματείς και τα Αγγλικά για τον τουρισμό. Έχει επίσης σχεδιάσει και υλοποιήσει διαδικτυακά μαθήματα ελεύθερης πρόσβασης (1. Ακαδημαϊκά Αγγλικά 2. Διδακτική προσέγγιση της Εξεταστικής των Επιστημών Αγωγής) και είναι ο συντονιστής του θερινού μάθημα «Ακαδημαϊκά Αγγλικά για Απόφοιτους Χημείας» στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

 

Ενδιαφέροντα: 

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη συνεργατική γραφή σε Αγγλικά για Ειδικούς Σκοπούς (ΑΕΣ), Peer-feedback ως εργαλείο μάθησης, Διδασκαλία συγκεκριμένου περιεχομένου για ΑΕΖ, Dictogloss, Genre-analysis ως εργαλείο μάθησης

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Φυσικής - Πανεπιστημιούπολη Βουτών - GR-70013 Βασιλικά Βουτών, Ελλάδα
τηλ: +30 2810 394300 - fax: +30 2810 394301