Ενημέρωση για την Εκπαιδευτική Λειτουργία του Τμήματος - Εαρινό εξάμηνο 2020-21

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες,

σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ του Τμήματος Φυσικής της 10/5/2021 (και όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 27/4/2021) η εξεταστική Ιουνίου 2021, ξεκινά τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 και προβλέπεται να γίνει με φυσική παρουσία και τα προβλεπόμενα από την πολιτεία υγειονομικά μέτρα μια που το υπουργείο δίνει ρητά αυτή τη δυνατότητα. Το πρόγραμμα της εξεσταστικής έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙOYNIOY 2021

Επιπλέον, οι φοιτητές 4ου και μεγαλύτερου έτους σπουδών (δηλαδή αυτοί με ΑΜ μικρότερο ή ίσο του 5138) έχουν σύμφωνα με την πολιτεία το δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση των εργαστηρίων με φυσική παρουσία και υποχρεωτική χρήση self-test, τα οποία θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν. Εάν/όταν επιτραπεί από την πολιτεία να συμμετάσχουν στα εργαστήρια και άτομα χαμηλότερων ετών θα ενημερωθείτε ανάλογα.

Τα υποχρεωτικά εργαστήρια φυσικής θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021. Μέρος των εργαστηρίων θα γίνει μέχρι την έναρξη της εξεταστικής, και τα υπόλοιπα μετά το τέλος της. Εάν κάποιοι φοιτητές δεν επιθυμούν να ολοκληρώσουν τα εργαστήρια αυτή την περίοδο, μπορούν να το κάνουν με την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου, οπότε και αναμένεται να επανέλθουμε πλήρως σε διδασκαλία με φυσική παρουσία.

Περισσότερες πρακτικές λεπτομέρειες για τα εργαστήρια θα σας δοθούν από τους διδάσκοντες των εργαστηρίων μέσω του περιβάλλοντος του eCLASS για το κάθε εργαστήριο.

Η Γραμματέας του Τμήματος

Ελένη Καντιδάκη

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμπτη, 13 Μάιος, 2021

Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Φυσικής - Πανεπιστημιούπολη Βουτών - TK 70013 Βασιλικά Βουτών, Ελλάδα
τηλ: +30 2810 394300 - email: chair@physics.uoc.gr